Kulturnämnden ftw!
Helt otippat blev jag för ett tag sen kontaktad av moderaterna i Strängnäs och dom ville rekrytera mig som ersättare till Kultur och fritidsnämnden i Strängnäs! Jag som inte alls är aktiv inom kommunpolitiken blev först väldigt fundersam men tänkte sen på mitt motto; Om du inte är villig att påverka, klaga då inte! Och tackade helt sonika därför ja!

Känner mig väldigt hedrad att ha fått komma med och hoppas på att 2015 blir ett väldigt utvecklande och spännande år! Det blir ju särskilt spännande om det blir omval eller ej. Men vi får se vad tokstollarna i Sthlm hittar på! :) 

Jag har ju tidigare engagerat mig med div. projekt i Strängnäs samt med min Facebook-sida för att uppmärksamma Strängnäs guldkorn inom handeln och nöjen och hoppas på att spinna vidare på detta och kunna hjälpa till med att utveckla Strängnäs ännu mer! För som det är nu är stan förbannat tråkig! På väg framåt men lite nya tankar inom kommun är nog bra! :) Vi vill ju ha folk i alla åldrar i stan, inte bara barnfamiljer och 65+are! ;) 

Så nu kör vi, bring it on 2015! Och kom ihåg att om du inte är villig att påverka så klaga då inte! 

God jul amigos! Häpp!