En fabulös helg helt enkelt!
Vilken otroligt härlig helg det varit! 

Det började i fredags med kidnappning och överraskningsfest för två LC-tjejer som fullt 40. Så himla roligt! LC är en fantastisk organisation med så mycket vänskap och glädje! Det blev en riktigt lyckad em/kväll med frågesport, snittar, bubbel i mängder, bubbel i bubbelpoolen, tapas och spontandans! 





Lördagen var inte sämre den! 

Jag kände helt enkelt för att äta något riktigt gott. Efter lite googlande så fick jag en uppenbarelse- Saltimbocca! Jag ska göra Saltimbocca! 
Jajemän! Mot ICA, kalvschnitzeln var slut så det fick bli kalventrecote. Man hade ju kunnat tycka att skinkschnitzel hade varit ok men icke! 
Bjöd in Pär och grabbarna och sen var det fullt ös ute med rabarberplock, skördade årets första sparrisar (vi fick 0,75 st var) och massa studsmattehopp! För barnen i allafall, jag är för trött och gammal!  
Sen avslutade vi kvällen med lite skönmusik från Calle och Janne. 






Och idag har vi varit ute hela dagen! Elis (familjens nästkommande bonde) drog ut med Calle och sådde korn, jag anslöt senare och tog med honom och kollade på lammen. Sååå söta! Tänk att det är dom man äter upp sen. Hemsk egentligen... Men gott! Och bra att veta var köttet kommer ifrån. Ät svenskt mi amigos! 
Klättrat i träd har jag också gjort! Det är något man gör alltför sällan :D








Nu väntar vi på en pulled pork på spisen och att det kommer ploppa ut ännu en medlem i familjeklanen! Hejja Johan och Anna! Woop woop!